Firma Elektro Svet već dugi niz godina uspešno se bavi proizvodnjom elektroinstalacionih i rebrastih cevi, dozni i drugih proizvoda koji će osigurati bezbednu distribuciju električne energije neophodne za efikasno funkcionisanje Vašeg stambenog i poslovnog prostora. Takođe, bavimo se maloprodajom i veleprodajom elektromaterijala najznačajnijih domaćih i stranih proizvođača.

Bilo da Vam je potrebna elektrogalanterija za domaćinstvo ili industriju, rasveta, kablovi i cevi, firma Elektro Svet Beograd je prava adresa za Vas. U našoj ponudi možete pronaći sve što Vam je neophodno od materijala i opreme na jednom mestu, bilo da ste profesionalni majstor ili jednostavno volite da samostalno uređujete Vaš dom.

Naš prodajni asortiman obuhvata široku paletu proizvoda:

  • – rebraste cevi
  • – krute cevi
  • – dozne
  • – različite vrste kablova
  • – rasveta najsavremenijeg dizajna
  • – elektromaterijal
  • – dvokrake drvene merdevine

Zahvaljujući sopstvenom skladišnom prostoru, na našem lageru uvek se nalazi potrebna količina proizvoda vodećih domaćih i stranih proizvođača, što garantuje brzo i lako snabdevanje robom, bez čekanja i nepotrebnog odlaganja. Pored ostalog, naš skladišni prostor je opremljen i najsavremenijim mašinama za merenje, namotavanje i sečenje kablova.

Poseban akcenat stavljamo na vlastitu proizvodnju rebrastih i elektroinstalacionih cevi i dozni po kojima smo prepoznatljivi na domaćem tržištu. Razgranata veleprodajna mreža, vrhunski kvalitet proizvoda i profesionalna usluga preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Osvetlite Vaš radni ili životni prostor na pravi način, izaberite Elektro Svet elektromaterijal. Naše ljubazno i stručno osoblje je uvek tu da pruži sve neophodne savete oko izbora adekvatnog proizvoda za Vas.